Oppskrift fra Tara Smak nr 6, 2012.
Denne er ganske tung og drøy, men herlig også! Jeg tenker på å servere disse små bitene sammen med litt hjemmelaget mynteis en gang.
150 g blandede nøtter (cashew-, pistasj- og valnøtter)
5 vaniljefudge
75 g marshmellows
200 g mørk sjokolade (60-75% kakao)
Dekk en liten, avlang kakeform (ca 20 x 12 cm) med plastfolie.
Grovhakk nøttene. Skjær fudgen i små terninger. Klipp marshmellows i mindre biter. Bland nøtter, fudge og marshmellows i en liten bolle. Smelt sjokoladen over vannbad. Hell den smeltede sjokoladen over nøtteblandingen og rør godt slik at alt er dekket. Hell blandingen i formen og trykk godt ned. Sett formen i kjøleskapet i 1 time.
Hell kaken over på et fat og den den i mindre biter.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar